EU-Datapoletik

Foretninsbetingelse pr.25/5-2018
DatapolitikNår du afgiver dit samtykke, accepterer du, at tordvin.dk Sandgårdsparken 35, 7430 Ikast, e-mail: faktura@tordvin.dk , telefon: 40206344 er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi har om dig i datasystem.
Hvortil det er påkrævet, at Tordbjørn´s Vinduespolering registrerer personoplysninger om dig til at lave arbejdskort.
Foretages der ændringer af Tordbjørn´s Vinduespolering datapolitik, vil dette blive offentliggjort på tordvin.dk samt oplyse dig via fakturaen, som du får pr mail eller i post kassen.
Hvilke personoplysninger oplysninger har Tordbjørn´s vinduespoleringTordbjørn´s vinduespolering har kun tlf nr. og E-mail. Som du afgiver i forbindelse med brugen af én af min Service. Hvis Tordbjørn´s vinduespolering bliver opmærksom på, at der er åbenlyse fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig – f.eks. fejl i e-mailadresse – vil vi om muligt rette oplysningerne.
Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Tordbjørn´s vinduespolering behandler kun de personoplysninger, som findes nødvendige for, at kunne tilbyde dig den services, som findes hos tordvin.dk.
Dine personoplysninger bruges derudover til efterfølgende, at kunne administrere og vedligeholde din profil. Tordbjørn´s vinduespolering anvender ikke dine personoplysninger til andre formål.Hvem modtager dine oplysninger?Dine data som du har givet mig bliver hos (beskydtet) Hvis nogle skulle spørge så bliver de anvist til den pågældende.
Hvor lagres dine personoplysninger?Personoplysningerne lagres på servere placeret inden for EU og arbejdskort som jeg styrer min plan.
Tordbjørn´s vinduespolering lagrer kun personoplysninger om dig så længe det findes nødvendigt i forhold til vores sammenarbejds forhold.
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden hvis vores aftale ophører. Tordbjørn´s vinduespolering opbevarer dine personoplysninger i højst 5 år, efter du sidst har fået den sidste faktura.Hvordan beskytter vi personoplysningerne?Jeg har kun tlf nr. og E-mail på mine klienter. de ligger på en server.
Når i laver accepten i kontak formularen må i godt sende mig de nyeste data. Det kan i se på den forgående faktura.
Yderligere information.

Har du spørgsmål eller kommentarer til Tordbjørn´s vinduespolering datapolitik eller til hvordan Tordbjørn´s vinduespolering behandler dine personoplysninger, kan du rette skriftlig henvendelse til faktura@tordvin.dk.
Om Tordbjørn´s vinduespolering.Kontakt os Find mig på tlf.nr: 40 206 344 eller tordvin.dk under Kontaktformularen.Vend tilbage hvor du kom fra: